Program Normal și Prelungit

doua fetite la gradinita care deseneaza

Program Scurt, Mediu și Prelungit

Prețuri pentru programul educational Grupe Mini și Mare

8.00 - 13.00

Program scurt
1680
00
Lunar
  • *Ofertă valabilă pentru anul școlar 2024-2025

8.00 - 17.00

Program mediu
2060
00
Lunar
  • *Ofertă valabilă pentru anul școlar 2024-2025

8.00 - 19.00

Program prelungit
2170
00
Lunar
  • *Ofertă valabilă pentru anul școlar 2024-2025

Prețuri pentru programul educational Grupe Mijlocie și Mare

8.00 - 13.00

Program scurt
1680
00
Lunar
  • *Ofertă valabilă pentru anul școlar 2024-2025

8.00 - 17.00

Program mediu
1950
00
Lunar
  • *Ofertă valabilă pentru anul școlar 2024-2025

8.00 - 19.00

Program prelungit
2060
00
Lunar
  • *Ofertă valabilă pentru anul școlar 2024-2025

8:00-17:00

  1. Oferim copiilor noștri o masă de prânz sănătoasă și două gustări pe zi, care includ micul dejun și gustarea de fructe proaspete. Ne preocupăm să le oferim alimentația necesară pentru a-și susține energia și dezvoltarea optimă.

La Grădinița CastelinoBaby, copiii se bucură de o gamă variată de activități educaționale care îi ajută să-și dezvolte abilitățile cognitive, sociale și emoționale. De la activități interactive la lecții creative, ne asigurăm că fiecare zi este plină de învățare și descoperire.

Încurajăm copiii să exploreze și să se bucure de jocurile în aer liber. Avem spații de joacă amenajate special, unde micuții se pot juca, se pot socializa și se pot bucura de natură și mișcare în siguranță.

În cadrul tarifului de școlarizare, oferim o varietate de activități opționale, cum ar fi ateliere creative, lecții de dans sau muzică, care completează experiența educațională a copiilor noștri.

Pentru a le oferi copiilor noștri și mai multe oportunități de explorare și dezvoltare, punem la dispoziție și activități opționale extra, care pot fi accesate la cerere și la un cost suplimentar. Acestea includ cursuri de limbă străină, sporturi sau activități artistice avansate.

8:00-17:00

La Grădinița CastelinoBaby, asigurăm două mese echilibrate și două gustări pe zi pentru copiii noștri. Acestea includ micul dejun, gustarea de fructe proaspete, masa de prânz și gustarea de după-amiază. Ne asigurăm că micuții noștri beneficiază de alimente nutritive și gustoase.

În cadrul grădiniței noastre, organizăm activități recreative și jocuri în aer liber pentru a promova mișcarea și dezvoltarea fizică a copiilor. Aceste activități îi ajută să-și dezvolte abilitățile motorii, să-și îmbunătățească coordonarea și să se bucure de timpul petrecut în natură.

În cadrul grădiniței noastre, organizăm activități recreative și jocuri în aer liber pentru a promova mișcarea și dezvoltarea fizică a copiilor. Aceste activități îi ajută să-și dezvolte abilitățile motorii, să-și îmbunătățească coordonarea și să se bucure de timpul petrecut în natură.

În pachetul nostru de servicii, includem și activități opționale care completează experiența educațională a copiilor noștri. Acestea pot include ateliere creative, lecții de dans, muzică sau alte activități specifice.

Pentru a oferi oportunități suplimentare de dezvoltare și explorare, oferim și activități opționale extra care pot fi accesate la cerere și la un cost suplimentar. Acestea pot include cursuri de limbă străină, sporturi specializate sau activități artistice avansate.

Avem o curte frumoasă și amenajată special unde copiii noștri se pot juca, se pot bucura de timpul petrecut în aer liber și pot socializa cu ceilalți copii. Aceste activități îi ajută să-și dezvolte abilitățile sociale, să-și facă prieteni și să se simtă parte a unei comunități.

8:00-19:00

Ne preocupăm de nutriția echilibrată a copiilor noștri și le oferim două mese principale și trei gustări pe zi. Acestea includ micul dejun, gustarea de fructe proaspete, masa de prânz și două gustări delicioase în timpul după-amiezii.

Grădinița CastelinoBaby, copiii se bucură de un program educațional captivant și interactiv. Activitățile noastre educaționale stimulează creativitatea, dezvoltă abilitățile cognitive și încurajează explorarea și învățarea prin joc.

Copiii noștri se pot bucura de activități recreative și jocuri în aer liber în curtea noastră frumos amenajată. Aceasta oferă un mediu sigur și plin de distracție, în care copiii pot alerga, se pot juca și pot socializa cu alți copii.

În cadrul taxei de școlarizare, oferim activități opționale care completează experiența educațională a copiilor noștri.

Pentru a oferi o varietate mai mare de opțiuni, punem la dispoziție și activități opționale suplimentare, care sunt disponibile la cerere și pot implica un cost suplimentar. Acestea pot fi cursuri de limbi străine, activități sportive specializate sau evenimente culturale.

Copiii noștri se bucură de oportunități de socializare și dezvoltare a abilităților sociale prin activități desfășurate în grădiniță. Ei pot interacționa cu alți copii, pot forma prietenii și pot învăța să lucreze în echipă.

Întrebări Frecvente Prețuri Grădiniță

Ce activități sunt incluse în taxa programului educațional de la grădiniță?

Taxa include activități de învățare structurate, activități de dezvoltare a abilităților sociale, activități artistice și creative, muzică, mișcare și jocuri educative.

Include taxa programului educațional și mesele zilnice?

Da, taxa include mesele zilnice și anume micul dejun, gustarea de fructe, prânzul (supă sau ciorbă și felul 2), gustarea de după-amiaza și cina.

Sunt incluse excursiile sau ieșirile în natură în taxa de grădiniță?

Nu, excursiile, deplasările în afara grădiniței sau ieșirile în natură nu sunt incluse în taxa anuală, acestea se calculează și pot reprezenta costuri suplimentare în funcție de activitățile extracurriculare propuse la începutul lunii.

Taxa include și materialele didactice necesare?

Da, la începutul anului școlar se plătește după perioada de acomodare o taxă de suport educational. Această taxă acoperă materialele didactice necesare, cum ar fi suportul educational: caietele speciale alese pentru grupa de vârstă din care face parte copilul, rechizite și materiale pentru activitățile practice.

Sunt incluse și activitățile extra-curriculare în taxa programului educațional de la grădiniță?

Este stabilit un opțional la decizia școlii care intră în taxa standard cum ar fi: “Mișcare și repaus”, “Împreună pentru sănătatea copiilor noștri”, “Limba engleză”. Celelalte activități extra-curriculare nu intră în taxa standard.

Include taxa și asistența medicală sau supravegherea sănătății?

Da. Grădinița Castelino Baby oferă supraveghere medicală de bază ca parte a taxei, inclusiv evaluări ale copiilor de sănătate periodice, având asistentă medicală angajată permanent.

Sunt incluse în taxă activitățile de pregătire pentru școală?

Da, grădinița include activități de pregătire pentru școală în cadrul programului educațional, parteneriate cu școli cat și deplasări la școală și desfășurare de activități alături de copii de la clasa pregătitoare.

Taxa acoperă și transportul de acasă la grădiniță?

Nu. Momentan această opțiune nu este disponibilă, dacă se va decide oferirea de transport, acesta ar necesita un cost suplimentar.

Blog