IMG_8755

Ziua Tatălui la grădinița 🏰CASTELINO🏰BABY🏰

De cele mai multe ori copiii își văd proprii părinți ca niște supereroi, ca modele de urmat și sunt dornici să își petreacă un timp cât mai îndelungat cu ei. Rolul tatalui insa in relatia cu copilul sau, este mai amplu decat cel de model masculin. Ca si mama, tatal ii ofera copilului iubire, intelegere, sustinere morala si intelectuala, ii defineste personalitatea, sistemul de valori morale, ii este alaturi neconditionat si il incurajeaza in explorarile sale.

Copiii care au relatii frumoase si apropiate cu ambii parinti sunt mai bogati emotional, mai siguri pe ei, au o dezvoltare cognitiva mai buna si socializeaza mult mai bine.

Din dorința de a le face și copiilor și părinților o surpriză, ne-am gândit să organizăm petrecerea de Ziua Tatălui la grădiniță. La gradinita 🏰Castelino🏰Baby🏰, taticii au fost întâmpinați de copiii dornici să își revadă tăticii, să le prezinte cadoul-surpriză pe care îl pregătiseră/îl confecționaseră cu o zi înainte alături de mămici, să se joace alături de ei.

Tații au făcut echipă, fiecare cu copilul dumnealui și au lucrat împreună, au avut diferite sesiuni foto, au participat la jocuri și concursuri, au fost premiați și aplaudați. Jocurile de cunoastere, de autocunoastere, de-a baba oarba, pictura, labirinturile, cantecelele si poeziile au asigurat buna dispozitie a parintilor si veselia copioasa a copiilor. 👫👫

Iar mămicile s-au pregătit in prealabil și au organizat un Târg de dulciuri hand-made cu care s-au delectat atât copiii, cât și tăticii. 👫👫

Chiar dacă oficial ziua tatălui este pe 12 mai, noi am organizat Șezătoarea Mămicilor luni, pe 13 mai, pentru a putea pregăti surpriza tăticilor, iar marți, pe 14 mai am sărbătorit Ziua Tatălui cu mult entuziasm și voie bună.

Acestea sunt momente deosebite în viața copiilor, clipe memorabile pe care și le vor aminti cu mare drag și peste ani!

La multi ani, Tati!

 

CONTACT

Telefon: 0731 995 600 Email: gradinita@castelinobaby.ro